Ura și violența din campus: testul pentru supraviețuirea lumii iudeo-creștine

Timp de lectură 11 min.

Ce se întâmplă în aceste zile la universități americane de elită, precum Columbia, preluate de gloate teroriste și antisemite, reprezintă un examen dur. E un test decisiv nu doar pentru studenți, profesori și rectori, pentru autoritățile americane și pentru democrațiile liberale în fruntea cărora se află superputerea, ci pentru întreaga civilizație iudeo-creștină.

Legile americane sunt clare. Ele nu permit în universități ori școli discriminarea, prigonirea de grupuri etnice, rasiale sau religioase, incitările la violență și la terorism. Or, toate acesta au loc la Universitățile Columbia, Yale, Berkeley, la Universitatea texană din Austin, la Emerson și Vanderbilt. Unde o grupare pro-teroristă, care-și zice, fals, ”Comitetul de Solidaritate cu Palestina” și face parte din altă organizație, la fel de înșelător numită ”Studenți pentru Justiție în Palestina”, a pus pe picioare proteste violente, antisemite, pro-teroriste și teoriste. Unele, amintind puternic de ale naziștilor și legionarilor din anii 30 ai veacului trecut, cu diferența că, acum, există statul evreu.

Antisemiții își manifestă dorința de a-l vedea distrus, tocmai pentru că e un stat evreu. Și anume singurul. Modul în care studenții protestatari tratează Israelul este o combinație de intoleranță totalitară de sorginte ideologică marxistă și islamistă, care nu se dă în lături de la revendicările genocidare ale teroriștilor Hamas.

Cui îi e adresată declarația de dragoste ”pro-palestiniană”

Față de teroriști, care le-ar viola rapid pe fetele din campus și i-ar decapita grabnic pe studenții homosexuali demonstrând pentru distrugerea liberalului stat evreu, ca și față de protectorii lor de la Teheran, simpatizanții din universități manifestă o dragoste nețărmurită și dezlănțuită ca și ura lor pe cei ce le stau împotrivă islamiștilor. În speță pe israelieni. În speță, pe evrei.

Amorul studențesc plin de zel față de teroriștii islamiști (unul elogiat și susținut de liderul iranian, ayatolahul Khamenei, precum și de teroriștii Hamas și PFLP – teroriști palestinieni de extremă stânga) amintește el însuși de cel isteric al adepților bolșevici față de Stalin, de iubirea nu mai puțin fanatică a legionarilor din facultăți sau uzine față de Codreanu, ca și de fervoarea psihotică a multor nemți față de Hitler.

Are ceva dintr-o chinuită religiozitate, delirul plin de devotament față de cauza teroristă, cea nu doar antisemită, ci și antiamericană, antioccidentală, pe scurt: anti-iudeo-creștină. Dacă ar fi fost pro-palstiniană, gloata ar fi fost supărată pe nenumătatele instanțe în car palestinienii au ratat repetatele lor șanse de edificarea a unui nou stat palestinian. Între altele, în 2000 și 2008. De ce le-au ratat? Pentru că, în majoritatea lor covârșitoare, vor tot. Dar nu să coexiste cu evreii.

Nu toți studenții americani au dat în fandacsia acestei pseudo-religiozități. Mai sunt și oameni normali în facultăți. Dar tot mai puțini. Și tot mai vulnerabili la presiunea de grup, la intimidările teroriste, la intoleranța virulentă a șefilor dirijați și finanțați din afară ai acestor mișcări.

O istorie cu infiltrări și lozinci totalitare

E important de știut, totodată, că fenomenul antisemitismului crescând necontenit în facultățile americane nu e nou defel. Dimpotrivă, datează de decenii. La fel ca și anti-sionismul militant al stângii, care s-a manifestat din ce în ce mai deschis după războiul de 6 zile din iunie 1967, câștigat de israelieni cu ajutorul armelor moderne furnizate de Franța.

Ulterior, statul evreu a devenit principalul aliat al Americii din Orientul Apropiat.

Furibund urmăritul obiectiv al stângii, alimentat de îndoctrinarea marxistă și postmodernă, de a pune Statele Unite la pământ, a sporit și ura pe ceea ce displăcea și regimului totalitar sovietic și pe ceea ce stăpânii islamiști, iranieni, ai teroriștilor din Gaza, au numit ”micul Satan”, aliatul ”celui mare”: America.

De ce a erupt violența antisemită cu deosebit elan după 7 octombrie

În campusuri, ura viscerală pe evrei a izbucnit cu atât mai puternic și mai energic, cu cât atentatele de la 7 octombrie 2023 au făcut Israelul să pară mai slab și mai neajutorat.

Ura s-a potențat apoi pentru că impresia slăbiciunii evreiești s-a menținut și s-a întărit. A sporit-o refuzul inept al administrației Biden de a permite Israelului să repurteze o victorie clară asupra teroriștilor islamiști ai Hamas și Jihadului islamic la Rafah, în sudul Libanului, sau în Iran, după mega-atacul ayatolahilor cu sute de rachete balistice, de croazieră și de drone asupra statului evreu.

Pentru că în campus ori în viața politică lucrurile stau adesea nu mult altfel decât în curtea școlii terorizate de un elev agresiv, tiranic și terorist. Bătăușul, în principiu laș, e stârnit mai cu seamă de elevii care se arată slabi și înfricoșați de el, dar se ferește cu grijă de cei care i-ar putea sta, curajos, împotrivă și l-ar putea dovedi. Caz în care are pierde tot ce a reușit să-și construiască și să dobândească intimidând.

Pe moment, lumea occidentală, intimidată, îndotrinată de o presă care urăște Vestul și democrația într-atât încât, deși atee, susține războiul religios, jihadist, purtat în numele Islamului împotriva evreilor (ca verigă slabă a lumii iudeo-creștine, înainte ca un viitor atac să surpe restul lumii creștine) se arată la fel de paralizată și de incapabilă să reacționeze matur și bărbătește, precum școlarii terorizați prin mobbing de un bully.

Filonul istoric și ideologic

În numele toleranței, aplicate excesiv și abuziv unora care manifestă cea mai crudă intoleranță, autoritățile politice și școlare americane au permis decenii la rând intolerabilul.

Au importat, ca și statele vest-europene, mai întâi nazism, apoi comunism și islamism terorist. Finalul celui de-al Doilea Război Mondial a pus capăt veleităților naziste ale grupurilor detestând civilizația iudeo-creștină. Antisemitismul hitlerist și legionar, precum și noi forme de rasism, de această dată anti-alb și antisemit, s-au reivit, mai nou, reinventate sub masca aparent progresistă și flamura aparent avansată, a apărării drepturilor omului și minorităților, purtate de stânga cică ”altruistă”, ”umanistă”, generoasă, postmodernă.

Protestele antisemite le imită, evident, pe cele pacifiste, hipiote, ale anilor 60 și 70, care au determinat America să piardă, pentru prima dată în istorie, un mare război: pe cel din Vietnam. Când SUA au încercat să zăgăzuiască expansiunea tiraniei comuniste, dar au fost oprite de comuniști nu pe front, ci în metropolele proprii, în care le spălaseră pe creier junimea.

Pe modelul acelei răzmerițe, care prelungea, aparent justificat, în fapt trădător, legitimele proteste anterioare pentru drepturi civice, se încearcă și acum șantajarea establishmentului politic și aprinderea unei revolte naționale și globale antioccidentale, de tip 68-ist, care să prefațeze minarea și aruncarea în aer a lumii democrațiilor apusene.      

Urmele banilor

Protestatarii nu sunt, evident, de capul lor. Liderii care-i împing din spate sunt nevăzuți, dar extrem de activi. Acționează în cele mai felurite moduri: prin Tik Tok, scena globală a celei mai ample incitări la ură antisemită din istorie, prin petrodolarii Qatarului și altor Frății Musulmane, pompați de decenii în facultățile și universitățile de elită, prin profesorii antisemiți angajați la catedre, de la Edward Said încoace, pe acești bani, prin bursele și industria creată astfel încât să asigure perpetuarea unei elite antisemite. Și prin presă. Nu în ultimul rând, prin presă.

Fostul ambasador israelian la Washington, Michael Oren, el însuși absolvent al Universității Columbia, a cerut de altfel, pe bună dreptate, ca FBI-ul să investigheze urma banilor (mai ales arabi și chinezești) dindărătul protestelor din corturile taberelor maoiste, pro-teroriste, edificate în campusurile școlilor superioare americane.

Problema e că, până acum, FBI-ul a avut cu totul alte probleme decât infiltrarea SUA cu soft-power și banii îndoctrinării. Și-anume, să-l persecute prin invenții de spionaj pro-rus pe Trump, să-l protejeze pe președintele Biden de dezvăluirile de corupție a fiului său și a lui, să urmărească ilegal și să prigonească americani conservatori care nu împărtășesc întru totul mantrele stângii, să controleze presa și rețelele sociale, mai puțin, parcă, Tik Tok, și să menajeze China.

De subminarea antisemită a universităților americane (care au ajuns mai nou să piardă controlul asupra gloatei) nu s-au ocupat nici elita politică și nici serviciile secrete, mai cu seamă serviciul de contraspionaj, FBI. Cu atât mai asiduu au investit în școlile superioare americane regimurile totalitare și bestiale ale unor țări cu popoare de-a dreptul flămânde, care au însă fonduri uriașe disponibile, spre a fi vârâte în catedrele americane și spălarea pe creier a Americii tinere.

Donatorul și sponsorul absolut e Qatarul, bastionul Frăției Musulmane, a cărei filială palestiniană e Hamas și a băgat cel puțin 3,3 miliarde de dolari în universitățile din SUA. Pe locul doi: China comunistă, cu 1,7 miliarde (în timp ce fură bani din Vest, prin plagiate și subvenții). Pe locul trei: Arabia Saudită – cu 1,4 miliarde. EAU: 600 de milioane. Kuweitul: 340 de milioane. Rusia: 141 de milioane. Turcia (alt bastion al Frăției Musulmane, cu pensionari care mor de foame) cu peste 80 de milioane. Surprizele sordidului clasament: Irak: 45 de milioane. Liban, de asemenea în pragul inaniției, cu 21 de milioane. Pakistan, altă țară semi-eșuată: 6,5 milioane de dolari. Venezuela, țara inaniției, căreia-i lipsesc și alimentele, și medicamentele: 4 milioane. Apoi, genocidarul regim sirian: 1,3 milioane. Și, surpriză, Autoritatea Palestiniană, 1 milion de dolari din banii furnizați cu generozitate de administrația americană astfel încât AP să poată finanța și terorismul – prin pensii speciale – și îndoctrinarea studenților din SUA.

Ce-au obținut cu acești bani antisemiții și antiamericanii islamiști și comuniștii

Banii din școli au cumpărat catedre și cursuri antisemite și antiamericane. Așa s-a ajuns ca americanii să se trezească într-un veritabil coșmar. Fiindcă evenimentele din campusurile americane sunt realmente așa cum le-a caracterizat ambasadorul Oren:  „intolerabile, inacceptabile și extrem de periculoase”.

Cu atât mai mult cu cât nu privesc doar școlile de Ivy League, elita universitară supremă, ci America însăși, care n-ar mai fi ce e fără absolvenții acestor universități, precum și societățile occidentale, apărate de Statele Unite.

Întrucât SUA continuă să fie un model, e lesne predictibil că excesele antisemite americane vor fi copiate în curând de gloate similare, vesteuropene.

Ce e de făcut

E, deci, imperativ ca autoritățile să acționeze pretutindeni ca la Universitatea din Texas. Guvernatorul statului a trimis poliția să facă ordine în rândul unor răufăcători nazisto-islamisto-comuniști care n-au nicio jenă să scandeze nu doar lozinci antisemite ci și ”Moarte Americii”, dând astfel glas adevăratei lor agende. Texas nu e singurul stat federal. Iar SUA nu constituie singura democrație liberală occidentală infiltrată până la cotor de extremiști.

S-a ajuns astfel, din nou, la rasismul american din anii 50, la segregarea profesorilor și studenților evrei, la prigonirea unei religii și unei minorități etnice, la tot ceea ce protestatarii afirmă că ar detesta și ar lupta, chipurile ”eroic”, să ”schimbe”. În replică la oglinda care li se pune în față, teroriștii și simpatizanții lor afirmă, viclean, că n-ar fi antisemiți, ci doar anti-israelieni, dar faptul că-i refuză dreptul la existență singurului stat evreu din lume, le devoalează clar profilul sinistru, sentimentele sordide, monstruozitatea.

Reiese clar, din cele de mai sus, ce e de făcut. Studenții teroriști și simpatizații lor, care incită la ură și discriminare antisemită, la violențe, la violuri, la crime și la genocid, trebuie urgent avertizați, penalizați ferm, exmatriculați, dați în judecată, condamnați și închiși. Dar nu ajunge, cât timp Ucrainei nu i se permite o victorie incontestabilă asupra Rusiei, iar Israelului nu i se dă voie să se impună clar împotriva celor ce i-au promis genocidul și caută să-l transpună cu ajutorul îndoctrinatelor elite maoiste din vest.

Articol publicat inițial pe site-ul petreiancu.com

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.